2012. május 23., szerda

Kihívás Napja a Száraznádban


Május 23 – án egy verőfényes tavaszi napon összegyűlt iskolánk apraja és nagyja, hogy  közös zenés bemelegítést követően kezdetét vehesse Kihívás Napi programunk. A lelkesen tornázók között kedves vendégeket is üdvözölhettünk, hiszen a kerületi ÉNO – ból közel 40 fő (fiatalok és kísérőtanáraik) tisztelte meg rendezvényünket.
A mozgásra és ügyeskedésre összesen kb. 25 állomást alakítottunk ki úgy, hogy mindenki – korosztálytól függetlenül – megtalálhassa a számára legkedvesebb feladatot, játékot, pl.: lábtengó, tollas, korfball, távolugrás, akadálypálya, darts, egyensúlygyakorlatok, kosárra dobás, gólyaláb, tenisz, halászat
A sportfeladatok mellett kézműves foglalkozásokon is kipróbálhatták magukat az érdeklődő gyerekek. A résztvevők minden teljesített feladatért zseton kaptak, melyet összegyűjtve az ideiglenesen felállított büfében válthattak be édességre, üdítőre. Nagyon jó hangulatban telt ez a kellemes nap! Az együtt sportolás, mozgás, játék öröme feledtette egy kicsit a dolgos mindennapokat, a tanulás adta kihívásokat!