2011. december 9., péntek

Csomópont tehetségkutató

2011. december 9-én került megrendezésre a Csomópont (www.csomopontok.hu) újabb tehetségkutató válogatása, melyen két tanuló képviselte iskolánkat. Domokos Bianka és Szacskó Dániel tánc kategóriában mérettette meg magát. Bianka hip-hop-ot, míg Dani street dance-t mutatott be. Sok szülő, tanár is elkísérte csemetéjét. Volt, aki fel is lépett velük. A később érkezők csak állóhelyről láthatták a jobbnál jobb produkciókat. 

A hangulat percről percre fokozódott, de a versenyzők egyre felszabadultabban táncoltak, és egy nagyon jó kis buli kerekedett ki.
A díjazásról a közönség döntött, így a nagy tömeget megmozgató, sok ismerőssel, vendéggel érkezők nagyobb eséllyel arathattak a közönség díjából. Akadtak olyanok is, akiket a csomópont program szervezői személyesen meghívták a programba. „Ma mindenki győztesen mehet haza” - nyilatkozta Karacs Miklós, a csomópont program koordinátora. „Olyan tehetséges gyerekeket és érett produkciókat láthattunk és hallhattunk, amelyek kis koordinálással bárhol megállhatják a helyüket.

Domokos Bianka a közönségdíj első helyezettje lett, melyhez ezúton is gratulálunk.